World Class Distribution Brasov este o societate cu capital privat romanesc, infiintata in anul 2013, dupa mai multi ani de colaborare cu alte firme din domeniu, unde experienta si dorinta de a progresa au contribuit la trasarea acestei noi directii. Principala activitate a firmei consta in importul, distributia si comercializarea unei game largi de materiale de constructii, instalatii electrice si instalatii termice.

Principalul obiectiv al societatii noastre are in vedere satisfacerea cerintelor si necesitatilor tuturor categoriilor de consumatori, indiferent ca sunt persoane fizice sau juridice, constructori mici sau mari. De aceea, comercializam produse de o calitate superioara, atestate de catre producatori prin declaratii de performanta si certificate de calitate si garantie.

Pe de alta parte, avem posibilitatea de a oferi solutii optime in domeniu, bazandu-ne pe un personal calificat si experimentat, motivat de realizarile obtinute si de perspectivele existente. Suntem un colectiv tanar, generator de idei constructive, aflat in permanenta interactiune, pentru a satisface nevoile si dorintele oricarei persoane care intra in contact cu noi.

IMPLICARE, IDEI, SOLUTII

World Class Distribution Brasov

Iti propunem solutii ingenioase in domeniul constructiilor si avem intotdeauna solutii eficiente si adaptate bugetului tau! Cu o experienta bogata in domeniul constructiilor avem solutii eficiente pentru toate proiectele tale, iar avantajele de care beneficiezi daca ne alegi ca parteneri sunt: siguranta, calitate, seriozitate si profesionalism! Calitatea produselor noastre este garantata direct de catre producatori!

PROFESIONALISM

World Class Distribution Brasov

Misiunea noastra este aceea de a acorda atentie maxima cerintelor clientilor nostri, oferind consultanta tehnica profesionista, avand in vedere cel mai important aspect al oricarui proiect si anume ca beneficiarul sa obtina produsul final dorit la costuri optime! Asiguram transportul produselor pana la destinatie (inclusiv santiere) => economisiti timp si resurse apeland la serviciile noastre!

SERIOZITATE & CALITATE

World Class Distribution Brasov

Avantajele de care beneficiezi daca ne alegi ca parteneri sunt: siguranta, calitate, seriozitate si profesionalism, garantand produse si materiale la cel mai bun raport pret-calitate, avand intotdeauna solutii eficiente si adaptate bugetului tau. Datorita partenerilor nostri din domeniul constructiilor, putem oferi solutii optime pentru toate bugetele si garantam proiecte exceptionale si de calitate superioara!

PARTENERI = SIGURANTA

World Class Distribution Brasov

Producatorii cu care colaboram si-au format pe piata de-a lungul timpului un renume atat la nivel national, cum ar fi Baumit, Duraziv, Austrotherm, Policolor sau Cesal, cat si la nivel international, cum ar fi Fibran, Legrand, Schneider, Hager, Vaillant, Saunier Duval, Vogel and Noot sau Technogips, totul fiind bazat pe seriozitate, profesionalism, siguranta si promptitudine si oferind calitate si valoare fiecarui proiect!